2021-12-29 07:54:59• hírek • nlc.hu

Napi horoszkóp: Halak - Fontos, hogy ne hazudj magadnak tovább

Napi horoszkóp december 29-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ideje írásba öntened a gondolataidat és a terveidet, azért, hogy nyoma maradjon mindezeknek. Különösen akkor, ha valakivel közös projekted van. A szerda alkalmas arra, hogy mindent írásba foglalj, és alkalmas arra is, hogy levelekkel bombázd az ismerőseidet. Ma érdemes megírnod a régóta halogatott leveleket, különösen, ha egy barátod, a főnököd vagy egy hivatal a levelek címzettje. Fontos, hogy szeretetteli hangon fogalmazz!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A karácsonyi pihenés után ma semmi kedved újra dolgozni, legszívesebben otthon töltenéd az egész napot és talán az ágyból sem mozdulnál ki. Tudod mit? Jó hírem van: hamarosan itt a hosszú hétvége. Hamarosan megteheted, hogy valóban az ágyban töltesz egy napot. És jó is lenne, ha megengednéd ezt magadnak, mielőtt egy megfázás döntene le a lábadról. Egész egyszerűen engedd meg magadnak, hogy többet pihenj, mint szoktál.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Úgy érzed, elfáradtál, nem tudsz egyedül megbirkózni egy feladattal és emiatt kellene valaki, aki segít rajtad. Tudnod kell, hogy ez a segítő személy ott van a közeledben, és csak arra vár, hogy megszólítsd őt. Csak arra vár, hogy felismerd, szükséged van a szakértelmére. Ma nyugodtan keresd meg a számodra legszimpatikusabb szakértőket, és nyugodtan tedd fel nekik a kérdéseidet.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A feladatod nem is lehetne egyszerűbb. Csak annyit kell tenned szerdán, hogy követed a vágyaidat. Minden, amit kigondoltál, ma sikerülni fog. Ma jött el az idő, hogy változtass az életeden, hogy kilépj a szürke hétköznapok árnyékából és a fény legyen az utad. Új karrier, talán új szerelem is akad a látótérben, rajtad áll, hogy megfutamodsz vagy élsz a lehetőségekkel és kinyitod az ajtókat magad előtt.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Engedd el! Tedd le! Ne cipeld magaddal tovább a terheket. Itt az ideje, hogy felmentsd magadat egy nagyon régóta cipelt súlyos érzelmi kolonc alól. Itt az ideje annak, hogy a megbocsátás gyógybalzsamával kezeld a lelked sebeit. Nyugodtan engedd el az összes önvádadat és engedd el az összes fájdalmat, amit eddig cipeltél magaddal. Nem vagy hibás semmiben. Mindent megtettél, amit meg tudtál tenni ott és akkor. Adj magadnak felmentést és megbocsátást szerdán.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Szemléld kívülről a helyzetedet! Nézd meg kívülről a családi ügyeidet! Egyszerűen csak tekints úgy a saját élethelyzetedre, mintha a legjobb barátnőd élete lenne. Hiszen voltaképpen te magad vagy önmagad legjobb barátja, nem igaz? Szóval nézd meg: ha ez a legjobb barátnőddel történik, milyen javaslatod van neki? Mit tanácsolsz neki, ha mindez vele történik, és nem veled? Ha megvan a válaszod, máris tudsz mindent, amit tudni szeretnél.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Tele vagy olyan gondolatokkal, amelyek összezavarnak. Ha megfigyeled, ez már a sokadik nap, amikor kavarog benned valami. Ez most egy ilyen időszak – bármennyire is tiltakozol ez ellen. Ma egyszerűen próbálj a téli égen tovaszálló felhőkként tekinteni a gondolataidra! Ne tulajdoníts nekik nagyobb jelentőséget, és ne kezdd el azonnal megcselekedni mindazt, amire felszólítanak. A nyugalom és a távolságtartás segít megőrizni a hidegvéredet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A latyakos télben természetes, hogy jobban érdekel a családod egészségvédelme, mint máskor. Most az is teljesen természetes, ha olyan új immunerősítő módszereket próbálsz ki, amelyek éppen divatosak, és amelyek a kolléganőidet lenyűgözik. Persze valószínűleg jobban járnál, ha a nagymamád bevált receptjeinél maradnál, és ha nem kísérletezgetnél feleslegesen. Hidd el, hogy a kipróbált módszerek mindig jobbak, mint a divatos, ám bizonytalan megoldások.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma azt éled meg, hogy valaki becsapott téged, és valaki nem tartja meg azt, amit ígért neked. Mielőtt teljesen elítéled őt, érdemes átgondolnod a helyzetet az ő szemével is. Érdemes elgondolkodnod azon, hogy mi az, ami őt megakadályozta abban, hogy adott szavát betartsa. És mi az, amit talán te értettél félre ezzel az ígérettel kapcsolatban? Mi az, amit talán nem is ígért meg, vagy talán nem úgy ígért meg, ahogyan azt te eddig hitted?


Bak: XII. 22. - I. 19.

Néha nem vagy hajlandó azzal foglalkozni, hogy a tetteidet és a gondolataidat mások terveihez igazítsd. Ennek pedig megvan az a hátránya, hogy külön utakra tévedsz. Ha pedig így teszel, hamar meglesznek a követőid, akik tőled várják a tanácsot, a megváltást, a segítséget. Te azonban szerdán nem érzed jól magad a vezető szerepében. Ma nem másokat akarsz vezetni, hanem önmagadat. Ma a saját külön útjaidat keresed és találod meg.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy nagy utazásra indulsz lélekben. Egyszerre utazol térben és időben, hiszen most azok a képek bukkannak fel előtted, amelyek azt mutatják meg, hogy hol tartasz majd egy, két, öt, tíz év múlva. Ezekben a képekben bizony szerepelhetnek költözések, váltások és változások. Talán az álmaidban bukkannak fel ezek a képek, és talán annyira furcsák lesznek, hogy fel sem ismered majd magadat bennük. Hidd el, neked is lehet boldog és elégedett jövőd.


Halak: II. 19. - III. 20.

A boldog vagy épp a boldogtalan párkapcsolatok rejtélyén lamentálnak a Halak szerdán. Ma azon gondolkozol, hogy a boldog párok mitől boldogok, a boldogtalanok miért nem boldogok, és a legfőképpen: Te hogyan élhetnél boldog párkapcsolatban? Fontos, hogy ne hazudj magadnak tovább! És fontos, hogy a párodnak se hazudj tovább – ha esetleg eddig füllentettél volna neki. Fontos, hogy az őszinteség mentén érkezhetsz meg a boldogságodhoz, még ha ez nem is mindig könnyű út.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: